Sunday, September 2, 2012

Peacock Inspired Look Tutorial

Hi all!! How are you? I'm super-fine! ^^

It's been so long I didn't write in english. I think I have to start writing in english again for good XD. 

Anyway.. if you ask me what is my favorite bird, the answer is going to be: PEACOCK! I don't have to explain why... Because all of you must have known that Peacock is the most beautiful bird alive! Peacock feather is gorgeous! It inspires so many people to make so many things.. And now, I'm proudly present my Peacock Inspired Look.. I really enjoy doing this look. I make it simple so it can be wore everyday, not only for party or carnaval XD. Here it is..
Eyes detail..
I really love this look, sorry if I put too many images of it XD
Here is the video tutorial, enjoy!! =D
*Don't forget to change quality to 360p in the bottom bar
Face
Etude House Collagen Moistfull Smoothing Ampule Primer
12 Concealer Palette
Lancome Teint Miracle (O-04)
Max Factor Under Eye Concealer (Beige)
Mustika Puteri Loose Powder (Transparent)

Eyes
Viva Eyebrow Pencil (Brown)
NYX Eyeshadow Base (White)
88 Eyehadow Palette (Yellow, Lime Green, Green, Light Blue, Taupe, Dark Blue)
NYX Slim Eye Pencil (Sapphire)
NYX Slim Eye Pencil (Gold)
NYX S101 Make Up Kit (Pearl)
Falsies

Cheeks
Anna Sui Rose Cheek Color (301)
The Body Shop Honey Bronze Brilliance Powder (#02)

Lips
Sariayu Duo Lip Function (Bena)
Peacock Feather Earrings - Aldo

Do you like Angry Birds? I DO!!! I wonder if Peacock is one of their characters XD Which one is the best expression for her face?
*super random LOL

What is your favorite bird? I dare you to make its inspired look! ^^

10 comments:

Felicia Permata Halim said...

love this, carryn!! gorgeous as always! <3

-------------- said...

kak carryn mukanya berkilau2, kepengen :|

gitasyalala.blogspot.com

carryn said...

Felicia> Thaaanks daaghling!! ^^

Gita> Cobain pake Etude House Collagen Moistfull Smoothing Ampule Primer, nampaknya itu yang bikin muka jadi glowing =D

Adel said...

wow, peacock! selalu ya mbak carryn ini, mukanya glowy and flawless..aku iriiiii >.< haha bikin review Etude House Collagen Moistfull Smoothing Ampule Primer nya dong, mbak..puhleaseee xD kira2 cock ga kalo dipake sm org yg kulitnya tambang minyak kaya aku gini ~.~

carryn said...

Adel> Itu karena pake flash & foto pertama emang diedit dikiit.. Hehe.. Aslinya bisa liat di video, kulit saya lagi parah2nya, banyak bekas jerawat.. (lagi tahap perawatan dokter). Okaay.. nanti saya review yaap Etude House Collagen Moistfull Smoothing Ampule Primer nya =D

Shasha said...

Cantik carryn! suka sama kombinasi warnanya~ plus yang kolase foto di paling akhir lucu hehehe

carryn said...

Shasha> Thanks sha... Itu iseng banget XD

Yuri said...

Carryn, cakep deh warna2nya itu peacock eye nya ;)

Btw itu TBS honey bronze nya bagus mana ama TBS shimmer waves bronze nya ya Car? trus kalo yg kamu pake itu yg warna #02 itu yg copper kan yah? dia lebih kluar ya warnanya dibanding yg #01 bronze?


YURI
http://twothousandthings.blogspot.com

carryn said...

Yuri> Thanks yuriii! ^^. Pas gw beli kenapa milih yg honey bronze karena praktis ada kuasnya XD Jadi ga repot kalau mau dipake di badan juga. Tapi kalau mau lebih kereng warnanya mendingan yg shimmer waves bronze yur. Kalau yg ini efek shimmernya yg dominan pas di kulit. Terus terang gw lupa yg #02 ni copper atau bronze, tapi pas nyobain di counter yg #02 ini lebih keluar warnanya dibandingin yg #01 di kulit gw.

rando arkisha said...

EH karin gue suka tampilan yg ini. Dah gt lo belah tengah dan di blow keluar baguss baguss yg ini gue sukaa (soalnya peacock dan ijo2 hehehh). Keep up!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...